--> У Колківському лісгоспі стався нещасний випадок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Колківському лісгоспі стався нещасний випадок

0
-3
У Колківському лісгоспі стався нещасний випадок
На виробничому комплексі державного підприємства «Колківське лісове господарство» Маневицького району стався нещасний випадок.

Під час виконання технологічного процесу підняття деревини оператор вантажного підіймального механізму впав на бетонну подушку підкранової колії, вдарившись головою, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Зі слів свідків, ймовірна причина нещасного випадку – раптове погіршення стану здоров’я.

На місце події відразу викликали швидку допомогу. Нині потерпілий перебуває у Маневицькій ЦРЛ. Попередній діагноз – черепно-мозкова травма. Для встановлення остаточного діагнозу у Маневичі відбула група медпрацівників Волинської обласної клінічної лікарні для надання консультацій та кваліфікованої допомоги колегам.

Відповідно до Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, у ДП «Колківське ЛГ» створюється комісія із розслідування нещасного випадку.

Волинським ОУЛМГ вжито всіх необхідних заходів щодо надання допомоги постраждалому. Ситуація постійно перебуває на контролі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні