Розшук: у Луцьку орудує педофіл

0
6
Розшук: у Луцьку орудує педофіл
У Луцьку розшукують педофіла.

Випадок стався у п'ятницю, 22-го липня, ввечері у Луцьку на проспекті Відродження, Сагайдачного, - пише у Фейсбук Дмитро Бородулін.

"30-40 років на вигляд, неохайний, незагорілий, небритий. П'є пиво за кермом, палить. Спілкується українською", - йдеться в дописі.

За словами автора, чоловік був одягнений у світлу смугасту двокольорову футболку, в сіро-зелені шорти з білою смужкою та чорне взуття. На руці, можливо, мав кільце.

Також користувався кнопочним комірковим телефоном. Окрім того, їздив на авто класу "черевичок", можливо, VW Caddy чи Opel Combo старого зразка. Колір білий, іржа на крилах та порогах. У автомобілі чоловіка можна було помітити червоні кубики на лобовому склі. З опису, орієнтовний номерний знак ВК 5035 АК (не точно).

Наразі чоловік оголошений в розшук. Будь-яку інформацію про цю особу просять повідомити в особисті контакти Дмитра Бородуліна, або ж за телефоном "102".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні