--> У машині луцьких поліцейських знайшли повій | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У машині луцьких поліцейських знайшли повій

6
-3
У машині луцьких поліцейських знайшли повій
На вулиці Рівненській у Луцьку двоє працівників Луцького відділу поліції посадили у свою машину повій, але коли їх зупинила «Самооборона», пояснили, що везуть повій у «міськвідділ оформляти».

Про випадок, який стався під час нічного патрулювання з п’ятниці на суботу 23 липня розповів учасник самооборони Олександр Ніколайчук у Фейсбуці.

«02:45, вул. Ріненська. Із чим асоціюється дана вулиця? Правильно, із проституцією. Повії через дорогу прийшли поспілкуватися із клієнтами. Наш патрульний автомобіль запаркувався демонстративно із увімкненим сигналом аварійних ліхтарів навпроти зупинки», - розповів Ніколайчук.

«За кілька хвилин до кожної із жінок, а їх було двоє, підійшли інші чоловіки і повели до своєї автівки», - додав він.

«Переслідування, зупинка. Чоловіками із «дев'ятки» виявилися працівники Луцького ВП. Пояснили, що везуть повій на «міськвідділ оформляти» - повідомив самоооборонівець.

Олександр Ніколайчук додає:

«Цікаво, яка настане відповідальність для кожної із "красунь"? З огляду на те, що раніше «фришуванням» проституції займалася міліція, дуже хочеться, щоб переатестовані (уже поліцейські) із цим явищем розпочали боротися».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто така та самооборона, які має повноваження, хто вони взагалі такі? Бандити з великої дороги!!! Коли вже тих само...ів зупинять?! Вештаються ночами по місту і шукають пригод або самі ті пригоди придумують, а потім піаряться, їздять з людей гроші збивають - от що то за самооборона - самозванці-нероби!!!
Відповісти
луцкий ты клоун и мудак.
Відповісти
...отозвался читатель-самообороновец? :))) в зеркало на себя почаще смотрите, больше пользы будет! :)))
Відповісти
Хто така та Самооборона? Наші земляки. Небайдужі люди, які забезпечили у Луцьку громадський порядок тоді, коли раптово не стало міліції у 2014. І на громадських засадах сприяють у забезпеченні й донині. Ті, хто у лавах перших добровольців пішов на війну, коли не було війська. Ті, хто не повернувся до своїх сімей. Вічна їм пам'ять. Ті, хто разом із іншими небайдужими забезпечував усім необхідним військових на передовій. Й продовжує це робити і донині. Біда багатьох українців, що у них коротка пам'ять. Ті, хто продовжує боротьбу із внутрішнім, не меньш страшним, ворогом тут, який сприяє агресору знищувати країну. Ті, хто першими присікатиме будь-які прояви сепаратизму та дестабілізації на Волині.
Війна кажете? Ні, для багатьох АТО, яке їх не стосується. Поки...
Відповісти
Самооборона хай на себе подивляться такі вже чесні й правильні
Відповісти
А з чого такий розголос? З неспростовного факту наявності заняття проституцією? Чи з відсутності освіти у громадських діячів? Таке явище як проституція було, є і буде. А якщо цікаво громадському діячу Ніколайчуку, в якого як вбачається, відсутня галузева освіта, яка відповідальність настає за проституцією, то про це вказано в ст181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення - попередження або накладення штрафу від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. В мене особисто викликає обурення "переслідування і зупинка" транспортного засобу громадськими діячами. Ось це - це повне беззаконня. Чому вони ще до цього часу не притягнуті до відповідальності?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні