У Луцьку хочуть обмежити проїзд проспектом Волі

1
1
У Луцьку хочуть обмежити проїзд проспектом Волі
Луцька міська рада пропонує дозволити їздити на проспекті Волі лише громадському транспорту та місцевим мешканцям.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Луцької міської ради сьогодні, 21 липня, - повідомляють Волинські новини.

На комісії обговорювали питання реконструкції проспекту Волі. Зокрема, йшлося про те, що потрібно 15 мільйонів гривень на ремонт правої сторони тротуарів, заміну теплотраси, електроопор, кронування дерев тощо.

Голова профільної комісії Павло Данильчук поцікавився, чи можна провести ці роботи так, аби зберегти дерева. Адже останні події показали, що місцеві мешканці проти тотальної вирізки.

Натомість депутат Борис Смаль запропонував альтернативу – можна було б обмежити рух проспектом Волі. Дозволити рух лише місцевим та громадському транспорту, а інші авто пускати вулицею Парковою.

Депутат Олександр Кравченко зауважив, що колись в Луцьку так і було – автомобілі піднімались і опускались з центральної вулиці через так званий «Тещин язик».

В результаті члени профільної комісії вирішили, аби не приймати рішень одноосібно, порадитись з громадою стосовно реконструкції проспекту Волі.

Відтак, всіх небайдужих лучан запрошують на обговорення проекту реконструкції у вівторок, 26 липня, о 14:00 в зал засідань міської ради або ЦНАПу (місце уточнять).
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідіоти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні