Луцький мандрівник колекціонує відмазки

1
1
Луцький мандрівник колекціонує відмазки
Павлік вирішив «відмазатися по-крупному».
Керівник проекту міжнародно-культурних обмінів Володимир Павлік та луцький мандрівник взявся, видно, писати книгу про … відмазки.

Володимир Йосипович – ще той шанувальник жіночої краси (доказ – фото, що ілюструє допис). Тому кому-кому, а йому відмазки – то необхідність. Ймовірно, бракує власних…

«Увага! Збираю досвiд та iсторii про ВІДМАЗКИ. :-) Хто може поділитись своїм досвідом щодо різновидів "відмазок"..:-) ? Раніше можна було сказати :
Я тобі телефонував...зараз це не пройде, бо апарат усе пише..))

Хотілось би зібрати або коротенькі історії про відмазки або просто опис того, як люди ВИКРУЧУЮТЬСЯ в наш час ...мова йде не лише про стосунки чоловіків та жінок, інтимні , а й більш ширше...:-)бізнес, приятельські стосунки, родинні, громадські, побутові, професійні...) писати можна у приват або з підписом)

Обіцяю опрацювати та опублікувати ваші спогади, фантазії, досвід, варіанти на цю тему ))

Авторам кращих розповідей - сюрпризи ))», - пише Володимир Павлік на своїй сторінці у «Фейсбуці».

…Одна з перших до колекції відмазок – від Тараса Божидарніка, декана факультету бізнесу Луцького національного технічного університету: "Хотів вкласти 100 дол., але звиняй, бо уже заклеїв конверт!"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єтот " громадський діяч" колекціонує женщин. Но вже подтоптався... І ЄТО для нього наверное- тяжка праця теперь. Для цього і "Відмазки".... Піди в аптеку, купи віагру! І відмазки не нужні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні