Керівництво поліції проігнорувало одкровення екс-керівника луцьких правоохоронців

0
-1
Керівництво поліції проігнорувало одкровення екс-керівника луцьких правоохоронців
Керівництво Національної поліції не відреагувало на відкритий лист колишнього начальника Луцького міського відділу поліції, який розкритикував реформу правоохоронних органів.

Про це Ігор Муковоз розповів «Волинь24».

Екс-керівник міського відділу поліції зауважив, що його лист до «української реформаторки з грузинською адресою» насправді не є зверненням до конкретної особи, мовляв це просто роздуми про реформу.

Колишній правоохоронець каже, що керівництво Національної поліції ніяк не відреагувало на повідомлення. Натомість одкровення багаторічного міліціонера викликали відгомін в суспільстві.

«Я отримав листи від багатьох незнайомих мені людей. Це колишні, нинішні співробітники поліції, люди, які тільки закінчили вищі навчальні заклади. Мені писали з Миколаєва, Запоріжжя, Херсону, Закарпаття. Після публікації мого звернення на день до мене в друзі у соціальній мережі додавалось по 20-30 людей. Але в мене є своя специфіка, тому я дуже вибірково додавав друзів», - пояснює Ігор Муковоз.

Екс-начальник міськвідділу поліції каже, що його звернення зацікавило таку велику кількість людей через те, що у ньому викладені емоції чоловіка, який 19 років працював в правоохоронних органах, а не стороннього спостерігача.

Ігор Муковоз також розповів «Волинь24» про те, чим займається після звільнення з поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні