Луцький забудовник облагородить парк в обмін на припинення протестів

0
0
Луцький забудовник облагородить парк в обмін на припинення протестів
Забудовник, який конфліктував з мешканцями 40-го мікрорайону у Луцьку, вирішив задобрити містян благоустроєм зеленої зони.

Про це стало відомо у середу, 20 липня, під час засідання Луцького міського виконавчого комітету.

Члени виконкому підтримали проект рішення «Про затвердження проекту реконструкції парку та комплексного благоустрою скверу в районі вулиць Конякіна - Гордіюк у місті Луцьку».

В поясненні до проекту рішення йдеться про те, що ПрАТ “Луцький домобудівельний комбінат” 5 квітня цього року підписав меморандум про партнерство, взаєморозуміння та співпрацю з місцевими жителями.

Зауважимо, що цей забудовник планує звести цілий житловий квартал на вулицях Конякіна, Гордіюк. Раніше мешканці мікрорайону виступили категорично проти будівництва, адже злякались за зелені насадження на розі вулиць.

Натомість забудовник вирішив піти на поступки та обіцяв провести благоустрій парку. Так, підприємство планує облаштувати парковку, фонтан, велопрокат, 2 дитячі майданчики для дітей різного віку, спортивний майданчик, стадіон для мініфутболу, майданчик для вигулу та дресирування собак. Також проектується церква.

Згідно з рішенням міської ради, свої зобов’язання перед забудовником має й ініціативна група мешканців мікрорайону. Зокрема, лучани повинні контролювати реалізацію проекту благоустрою парку, сприяти популяризації проекту, а також припинити акції протесту на території будівельного майданчика ПрАТ “Луцький домобудівельний комбінат”.
Теги: парк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні