Волиняни боргують за газ понад 130 мільйонів

0
-6
Волиняни боргують за газ понад 130 мільйонів
За оперативними даними, загальна сума заборгованості волинян за блакитне паливо становить понад 130 мільйонів гривень.

Тенденцію до постійного зростання кількості боржників насамперед спровокувало різке збільшення ціни на газ, - пише VIP, посилаючись на прес-службу «Волиньгаз».

Традиційно більшість споживачів, які боргують за газ найбільші суми – це жителі міста Луцька та наближених до обласного центру сіл із великими площами домоволодінь.

Такі споживачі тривалий час не оплачують за енергоносій, а також усіляко намагаються уникнути візиту працівників газового підприємства для звірки даних лічильників. Лише на Луцьк та Луцький район припадає понад 40 % заборгованості, що є в області.

Окрім того, понад 400 власників домоволодінь, за якими сума боргу перевищила 5 тисяч гривень та понад 7 тисяч споживачів, які боргують більше тисячі гривень, отримали від компанії-постачальника попередження про припинення газопостачання в випадку несплати заборгованості.

Загальна сума боргу попереджених про відключення осіб сягає майже 40 мільйонів гривень.

Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні