--> На Волині напали на сім'ю депутата | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині напали на сім'ю депутата

0
11
На Волині напали на сім'ю депутата
На Волині побили сім'ю депутата.

Після планового засідання земельної комісії, в якій брав участь депутат міськради Леонід Богдан, обурений заявник пішов з’ясовувати ситуацію до депутата додому, - пише Район. Любомль.

У понеділок, 18-го липня, після закінчення робочого дня, двоє п’яних чоловіків приїхало до будинку Богданів і почали погрожувати господині. Леоніда на той час ще не було вдома.

О 21.30 годині один зі зловмисників повернувся знову. На цей раз із іншими особами. Вони незаконно ввірвалися у приватний будинок Богданів, в якому були лише дружина і восьмимісячна дитина.

Нападники побили жінку, незважаючина те, що вона матір грудної дитини. Коли Леонід приїхав додому, зловмисники накинулися й на нього.

На місце події викликали два наряди поліції та швидку допомогу.
Як згодом з’ясувалося, незадоволеним заявником виявився Роман Пахомов, який є співмешканцем колишньої дружини Леоніда Богдана – Олени. До речі, це вона та Романова матір Світлана прийшли і з кулаками накинулися спочатку на дружину Леоніда, а тоді й на самого депутата, звинувачуючи його в тому, що він «блокував» виділення їм земельної ділянки.

До слова, в цей день заява Пахомова на земельній комісії не розглядалася.

Всі деталі нападу розслідують працівники поліції. Чоловікові загрожує умовний термін покарання за нанесення тілесних травм, пошкодження авто та особистих речей.

Леонід Богдан написав заяву, в якій зазначив, що тимчасово припиняє свою депутатську діяльність, адже сім’я для нього дорожча.

Слід зазначити, що це вже третій напад на депутата, пов'язаний із його громадською роботою.

Теги: напад, сім'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні