Реконструкцію площі перед «Променем» не обговорили з лучанами

0
4
Реконструкцію площі перед «Променем» не обговорили з лучанами
У Луцьку реконструкція площі перед розважальним центром «Промінь», яка уже на стадії завершення, не пройшла громадське обговорення.

Про це йшлося під час засідання бюджетної комісії Луцькради у вівторок, 19 липня, - пише Народний Контроль Волині.

Голова комісії Павло Данильчук поцікавився, з ким погоджувався проект-реконструкції площі перед «Променем».

Представник власника ТзОВ «РЦ «Промінь» повідомив, що показували проект лише управлінню архітектури та департаменту ЖКГ.

Натомість Данильчук вважає, що власники розважального центру повинні були погодити реконструкцію однієї з центральних площ міста із його мешканцями.

«Щодо реконструкції площі у мене є зауваження, бо тепер пам’ятник Грушевському не вписується у навколишню забудову», - сказав він.

Хоча Данильчук відзначив, що відбулося покращення інфраструктури, оскільки встановили світлофор, зробили дві «кишені» громадського транспорту.

Так, під час комісії прийняли рішення зменшити пайову участь ТзОВ «РЦ «Промінь» у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста. Тож враховуючи вартість покращень, розмір пайової участі рекомендували зменшити до 93 тисяч гривень замість 2,1 мільйона гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні