На Світязі облаштують парковку і пляж

1
8
На Світязі облаштують парковку і пляж
Світязький сільський голова повідомив, що бізнесмени мають намір взяти в довгострокову оренду сільську дорогу і облаштувати її парковкою, туалетами та сміттєзбірниками.

Одним із болючих місць є центральна дорога, що проходить вздовж озера - влітку на ній завжди велике скупчення транспорту, ведеться хаотична торгівля і відсутні місця для паркування автомобілів, - повідомляє Район.Шацьк.

Минулого року сільський голова ініціював питання передачі цієї дороги, розташованої в межах села Світязь, у комунальну власність сільської ради.

В разі позитивного рішення представники бізнесу мають намір взяти в довгострокову оренду землю під дорогою і побудувати на ній парковки, встановити туалети і сміттєзбірники, окультурити пляж тощо.

На адресу Шацької районної ради, яка взялася допомагати Світязю, вже прийшов лист-відповідь від державної служби автомобільних доріг. В ньому чиновники дають добро на початок процедури передачі дороги в комунальну власність сільської ради.

«Це означає, що бізнес почне вкладати гроші в розвиток інфраструктури туризму села. Поки що сільська рада готова приступити до виконання складної процедури передачі дороги. Плануємо її завершити до початку наступного сезону відпочинку», - повідомив сільський голова Микола Цвид.
Теги: світязь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Світязі хоч елементарні смітники є ! А Ви поїдьте на Мельники (((( Жодного туалету, а замість смітників прив'язані до дерев мішки, в які ніхто не кидає сміття, томі що до них бридко доторкнутися(((((
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні