Гунчик пояснив причину непорозумінь із Волиньрадою

0
-5
Гунчик пояснив причину непорозумінь із Волиньрадою
Голова ОДА заявив, що непорозуміння із облрадою зумовлене різними завданнями у роботі установ.

«Завдання адміністрації – не конфліктувати із депутатами облради, а аргументовано доводити переваги тих чи інших рішень. Але якщо депутат вносить раціональні пропозиції, треба дослухатися», - розповів голова ОДА Володимир Гунчик в інтерв’ю Волинь24.

До прикладу відносин аналогічних структур державного значення Гунчик навів Кабмін і Верховну раду - мовляв, хіба є між ними повне порозуміння:

«В кожного депутата є своє бачення, виходячи з тих завдань, які йому поставили виборці. І він старається максимально їх зреалізувати. До того ж він повинен думати ще й про загальні питання, які актуальні в області. Але в першу чергу він завжди бачить завдання свого округу».

Він також заявив, що різні бачення - це не є конфлікт між обласною радою та облдержадміністрацією. Це просто різне бачення вирішення завдань.

«Депутат вважає, що в його селі має бути вирішене питання побудови амбулаторії. А ми говоримо сьогодні про госпітальні округи, опорні школи.

І ми стараємося довести депутату, що потрібно в Голобах зробити опорну школу, яка розрахована на 900 учнів. А із сусідньої потрібно довозити людей, бо там немає необхідності робити спортзал. Але депутат бачить в своєму ракурсі та доводить своє», - пояснив голова ОДА.

«Не вважаю ситуацію в обласній раді конфліктною щодо адміністрації, чи є конфлікт між головою обласної адміністрації та обласної ради. Кожен виконує обов’язки та доводить свою правоту. Саме в обговоренні повинна бути істина», - резюмував чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні