Луцький завод отримав 47 мільйонів на виробництво біологічного спирту

0
2
Луцький завод отримав 47 мільйонів на виробництво біологічного спирту
«Украгазбанк» дав кредит «Гнідавському цукровому заводу» на суму 47 мільйонів гривень на будівництво цеху з виробництва біоетанолу.

Кредит надали у рамках угоди з Міжнародною фінансовою корпорацією (ІFC) зі спрощення доступу до фінансування для компаній, що бажають запровадити енергозберігаючі технології та реалізовувати інші ЕКО-проекти, - повідомляє Agravery.

Переробка цукрових буряків і виготовлення біетанолу (біологічного спирту) сприятиме значному зниженню енерго- та ресурсоємності продукції підприємства.

Це зумовлено тим, що під час виробництва біетанолу використовуються рослини з високим вмістом цукру, серед яких і цукровий буряк.

Також реалізація проекту забезпечить можливість регулювання обсягів виробництва цукру чи біоетанолу.

Довідка:
ПАТ «Гнідавський цукровий завод» — лідер цукрової галузі Волині і Західної України. Підприємство створило національну цукрову торговельну марку — ТМ «Солодко», під якою продукція ПАТ «Гнідавський цукровий завод» виробляється і фасується з 2003-го року.
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні