Гунчик прокоментував перемогу УКРОПу

0
1
Гунчик прокоментував перемогу УКРОПу
«В Ірини Констанкевич є цілих півроку, щоб показати, що її обіцянки можуть стати реальністю, в тому числі – коштами на соціально-економічний розвиток округу. Сподіваюсь, що вона гідно представлятиме округ у парламенті», - заявив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, коментуючи попередні результати виборів у 23 виборчому окрузі

Про це він сказав в інтерв’ю для інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, за результатом підрахунку більшої половини голосів перемагає кандидатка від партії УКРОП Ірина Констанкевич. Окрім того, її назвали переможцем і за результатом паралельного підрахунку голосів, який проводив УКРОП.

«Як громадянин, можу сказати, що не було серйозних підстав для оскарження результатів. Попередні результати, які я бачу на сайті ЦВК, говорять про те, що впевнено перемагає Ірина Констанкевич», заявив Володимир Гунчик.

«Добре це чи погано? Напевно, вирішать виборці. В Ірини Мирославівни є цілих півроку, щоб показати, що її обіцянки можуть стати реальністю, в тому числі – коштами на соціально-економічний розвиток округу», - додав губернатор.

Він висловив сподівання, що Ірина Констанкевич гідно представлятиме округ у парламенті. І що після оголошення офіційних результатів він планує зустрітися з нею і обговорить проблеми області.

«Основна боротьба на цьому окрузі була між двома політичними силами – «УКРОПом» і «Батьківщиною». Перемагає сильніший. Напевно, Констанкевич використала більш потужні важелі впливу, можливо це результати її роботи у Луцьку і вони дзеркально відобразились на результатах виборів» - вважає Володимир Гунчик.

«Наша політична сила була представлена відповідним кандидатом. Наскільки я попередньо знаю, виходячи з можливостей цього кандидата, він успішно провів передвиборчу кампанію і має досить непогані результати», - додав він.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ ІНТЕРВ"Ю З ВОЛОДИМИРОМ ГУНЧИКОМ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні