Що натворили волинські нардепи за три місяці

0
2
Що натворили волинські нардепи за три місяці
Серед волинських нардепів найактивнішим виявився Ігор Гузь, наймешу ж активність проявив Сергій Мартиняк.

Про це свідчать результати щомісячного моніторингу діяльності 105 депутатів-мажоритарників, який підготувала ОПОРА

Охоплює він діяльність нардепів за 3 місяці – з лютого по квітень 2016 року.

Оцінювали активість депутатів за такими критеріями: проведення особистих прийомів, участь у публічних заходах, участь у роботі місцевої влади, законодавча робота щодо вирішення проблем округів та звітування перед громадою.

Так, враховуючи всі ці критерії з-поміж проаналізованої діяльності 105 депутатів, Ігор Гузь опинився на другому місці. Оцінили законодавчу роботу нардепа у 90,89 балів зі 100. Також оцінили роботу нардепа в окрузі у 76,47 балів. Загальний бал - 86,56.

Інший нардеп від Волині, Степан Івахів, опинився на 55 сходинці сукупного ретингу. За законодавчу роботу нардеп отримав 78,88 балів. Активність депутата в окрузі оцінили у 25,88. У сумі нардеп отримав 62,98 балів.

На 76 сходинці рейтингу опинився народний депутат Ігор Лапін. Так, його законодавчу активність оцінили в 71,52 бали. За активність в окрузі Лапін одержав 11,76. Разом депутат отримав 53, 59 балів.

Народний депутат Сергій Мартиняк зайняв найнижчий серед волинських нардепів 92 сходинку. Його законодавчу активіснь оцінили в 55,93 бали. За роботу в своєму окрузі отримав 14,12. У сумі депутат набрав 43,38 балів.

Враховуючи такі показники депутатів-мажоритарників, Волинь опинилася на 13 сходинці, з результатом 61,63 бали.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні