Що пишуть лучани про переїзд «Бандерштату»

0
3
Що пишуть лучани про переїзд «Бандерштату»
Лучани активно обговорюють ймовірність проведення фестивалю в іншому місті.

Мережею розлетілася заява арт-директора «Бандерштату» Сергія Мартинюка про невдячних лучан і можливість «переїзду» фестивалю в інше місто наступного року.

Лучани розділилися на три табори:
1. «Не сильно то й хотілося ваш фестиваль»,
2. «Ну це ж Луцьк, чого ви дивуєтесь» і
3. «В країні війна, а вони фестивалять».

Нижче наводимо підбірку найцікавіших коментарів із мережі.

Катя Устимчук:
«Нашим луцьким краще гроші на горілочку потратити, ніж на Оторвальда. І нічого ти не зробиш».

Костянтин Яворський:
«Бо нема і не буде тут культури доти, доки будуть студенти і інша шваль демпінгувати ціни на розваги. Я, навіть, соррі, за срані весілля. ТАМАНДУ (інакше виразитися не можу) можна знайти за 1500. Це коли в інших західних областях нормальні люди відразу шукають таких таманд і чистять морду. У сусідів норм ведучі за 3 тисячі з молодими «на одному полі не сядуть». І від того таке ставлення. У розумінні волинського бидла митці - дешеві клоуни! І поки це не зміниться - годі на що і сподіватися. У мене все».

Alexander Butyuhin:
«Фестивалі роблять більше для залучення туристів у місто, а не для того щоб лучани всі йшли на фестиваль. Якщо до нас не їдуть туристи значить, щось не так з організацією та рекламою».

Анатолій Котлюк:
«Поки ви тут спілкуєтеся і дискутуєте волиняни викопали два підземні переходи на Бандерштат :) і укріпили стіни бетоном».

Mariana Miakush:
«По-перше, у Львові офіційно проживає 700 тис. осіб, а неофіційно біля мільйона, де частка студентів найбільша серед всіх українських міст, тобто потенційних учасників фестивалю. В Луцьку ж всього проживає біля 200 тис. осіб, тому й статистика очевидна. Тут потрібно рахувати все у відсотковому співвідношенні. По-друге, більшість лучан купують квитки на вході, а не наперед. Відвідую Бандерштат з другого чи третього року його існування і жодного разу не купувала квиток перед тим, і більшість моїх знайомих так само».

Maxim Novytsky:
«На Волині це єдиний фестиваль такого масштабу. І перенести його це абсурд».

Сергій Анатолійович:
«Проводити «Бандерштат» в Луцьку це просто тупа дроч. Якщо вже берешся робити націоналістичний фест то роби його в Харкові чи Дніпрі. Я це ще років 5 тому казав про «Бандерштат». Хоча по факту націоналізмом там і не пахне попри всі потуги організаторів».

Павло Заєць:
«Лучани мабуть за 10 років, звикли до фесту. Не бачу проблеми раз в рік з'їздити в інше місто і заодно щось нове побачити».

Богдан Вівчарик:
«Ви хлопчики зажрались... в країні війна, а вам гульки давай».

Андрій Білан:
«Та нехай собі тішаться, то переносять. Бо із самого початку це був фестиваль на заробляння грошей через аля-патріотизм».

Наталія Максимчук:
«Я взагалі в шоці від кількості фестивалів на тепер. Ціле літо фестів. у війну. Як показилися. А людей на них ходять півтора чоловіка. Люди вже перенаситилися. Того й не ходять, бо здебільшого всюди одне й те ж. Мені влітку краще час на озері провести ніж у спеку йти на фест фуд».

Наталія Пахайчук:
«Як проводили ще 5-й фестиваль, я писала статтю про цей фест. З поміж іншого там була теза про те, що шляхом розвитку Бандерштату може бути як раз проведення по інших містах. Арт-директор матюкав і принижував авторів статті за те, що посміли взагалі критикувати захід і тим паче заікнутися про таку «крамолу» як переїзд фестивалю. Тож тішуся, що матюки вивітрилися, а ідеї нетлінні».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні