--> На ремонт двох дворів у центрі Луцька витратили майже мільйон гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На ремонт двох дворів у центрі Луцька витратили майже мільйон гривень

0
4
Ремонт прибудинкових територій на проспекті Волі завершився. Тривають роботи на інших вулицях міста.

Останні кілька років прибудинкові території активно відновлюють у межах можливостей міського бюджету, однак ще багато луцьких дворів залишаються у незадовільному стані, – повідомила прес-служба Луцької міської ради.

За словами міського голови Миколи Романюка, ремонт прибудинкових територій проводять комплексно. Зокрема, асфальтують проїзну частину, встановлюють тротуари та бордюри, відновлюють чи будують системи зовнішнього освітлення, дитячі та спортивні майданчики.

Так, нещодавно завершилися ремонтні роботи у дворах будинків на проспекті Волі, 22 та 37, 39, 39а.

Як розповів «Волинь24» директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Юрій Крась, ремонт прибудинкової території на проспекті Волі, 22 обійшовся луцькому бюджету майже у 494 тисячі гривень, на Волі, 37, 39, 39а – у 405 тисяч гривень. Виконавці робіт – ТОВ «Бетон Брук Сервіс» та ТОВ «Луцькавтодор-сервіс».

«Інші прибудинкові території ремонтують й інші підприємства – роботи всім вистачає, аби вони хотіли за неї братись», - уточнює чиновник.

Загалом цьогоріч планують відремонтувати 43-44 прибудинкові території, роботи розпочаті на половині з них. На ремонт планують витратити 27 мільйонів гривень, однак посадовець каже, що цієї суми недостатньо.

«Це навіть не половина. Будемо на сесії просити ще грошей», - каже чиновник та додає, що, на жаль, ні мешканці, ні підприємці не хочуть вкладати свої гроші в ремонт дворів.

Роботи планують завершити до жовтня, але, якщо погода дозволятиме, їх можуть продовжити.





У той же час, тривають підготовчі роботи на прибудинкових територіях на вулицях Шевченка, 37, 37а та Миру, 2, 4, Кравчука, 4,12, проспектах Волі, 43, 45, Соборності, 30.






Приділяється значна увага й ремонту вулиць міста. Асфальт на вулиці Кічкарівській вже уклали. Протягом липня встановлять тротуари, - додали у прес-службі.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні