--> На Волині у таборі отруїлися люди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у таборі отруїлися люди

3
12
На Волині у таборі отруїлися люди
На Волині масове харчове отруєння у таборі: із симптомами кишкової інфекції злягли десятеро відвідувачів християнського табору "Радість", що поблизу села Озеро Ківерцівського району. Ситуація тягне на міжнародний скандал: половина пацієнтів - громадяни Британії.

10 липня, у неділю, до Волинської інфекційної лікарні поступило 10 пацієнтів. Люди скаржилися на підвищену температуру тіла та ознаки гострого кишкового отруєння. Одна пацієнтка лікуватися на стаціонарі відмовилася, йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".



Серед госпіталізованих – і працівники табору, і відпочивальники. Люди віком від 18 до 30 років.

Є одна 9-річна дитина. Коли поступила, скаржилася на блювоту, рідкі випорожнення, підвищення температури. А вже через день стан її значно покращився: дитина бавиться, малює, у неї з’явився апетит, нормалізувалася температура тіла, кажуть лікарі.

Яку саме інфекцію підчепили у «Радості» - лікарі з’ясовують. Але, як запевнила заступник головного лікаря Волинської обласної інфекційної лікарні Галина Морочковська, «пацієнти не мають претензій до самої бази, до харчування. Кажуть, що все було смачно, все було добре».

Спілкуватися з пацієнтами лікарі інфекційної лікарні журналістам категорично заборонили. Кажуть, про це попросили самі хворі. Тим більше, що половина з них – громадяни Англії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
помилки в тексті , відсутнє відео
Відповісти
Всі вже виписалися з лікарні. Британці просто не акліматизувалися. Аверс роздув сенсацію. В самому сюжеті жодного міжнародного скандалу, лише у підводці ведучого
Відповісти
А найбільше не акліматизувались працівники табору.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні