«Давай чеши звідси!» - луцький водій маршрутки нахамив жінці

1
-3
«Давай чеши звідси!» - луцький водій маршрутки нахамив жінці
Водій луцької маршрутки № 12 відмовився їхати за маршрутом та висадив пасажирів раніше, в кінці ще й нахамивши пасажирці.

Про це випадок повідомив депутат Луцької міської ради Богдан Богонос (ВО «Свобода»), до якого лучанка звернулася зі скаргою, пише ВолиньІнфо.

Як розповіла лучанка Тетяна Шкрет, у вівторок 5 липня о 9:10 водій маршрутного таксі № 12 (держ .номер 7660) відмовився везти пасажирів на кінцеву зупинку, що на вулиці Єршова. Він висадив усіх на зупинці на вулиці Карбишева.

На запитання чому не їде далі, водій сказав: «Бо не хочу. Не затримуйте, я маю пообідати», – повідомила лучанка.

Жінка стала вимагати пояснень від водія і той сказав, що на кінцеву зупинку їдуть, мовляв, тільки у час пік. Коли ж лучанка спробувала уточнити до котрої години триває час пік, водій в відповів: «Давай чеши звідси».

Депутат Богдан Богонос звернувся до міського голови Миколи Романюка, начальника управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Анатолія Миронюка та в. о. начальника інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області Володимира Горішного із проханням вжити нагальних заходів для врегулювання цієї конфліктної ситуації. Також депутат попросив у разі виявлення порушень винних притягнути до відповідальності.

Нагадаємо, що серед скарг на роботу міського транспорту, які найчастіше надходять до Луцької міської ради, скарги на хамство водіїв - серед найчастіших.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні чула, як один водій говорив іншому (кінцева зупинка, старий ринок): "Нє, ну ти уявляєш, тільки зайшла - і зразу питає: ви скоро їхати будете? Мені шо, її одну везти?!"
Як кажуть - без коментарів. Вчіться, дорогі пасажири, читати думки водіїв.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні