--> Сірий чи картатий: лучани обговорюють, який «Промінь» кращий | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Сірий чи картатий: лучани обговорюють, який «Промінь» кращий

1
1
Сірий чи картатий: лучани обговорюють, який «Промінь» кращий
Лучани ведуть активну дискусію у мережі Facebook щодо оновленого зовнішнього фасаду ТРЦ «Промінь».

Ігор Левчук виклав колаж знімків «Променя» у 1975 і 2016, і закликав лучан порівняти фото на сторінці «Збережемо древній Луцьк» у Facebook.

Нижче наведено найцікавіші цитати з обговорення.

Михаил Турик: «Новий Промінь - це суцільний архітектурний несмак! В конкурсі на Найпотворнішу споруду міста він отримує беззаперечну перемогу і моє особисте ФЕ!!! Старий те ж ФЕ. «Хоча новий переплюнув старого».

Навернс Чудакули: «Як на мене, перший варіант примітивний, а другий абишо».

Oksana-nika Oksana-nika: «Особисто мені не подобається його картатість. Як на мене, будівлю можна було пофарбувати в один колір».

Ольга Прокопчук: «Ще й картатість та ніби вицвіла».

Олеся Терновник: «Таке уявлення, що планувалось щось динамічне в сучасному європейському стилі, але слєпілось із того, што било. це триндець».

Źmicier Ursa: «Эх. Не хватает труб аквапарка - был бы веселее пейзажик».

Григорій Пустовіт: «Таке ж обурення, а може ще й емоційніше, було у французів спочатку на Ейфелеву вежу, а потім на Центр Жоржа Помпіду – «суцільний несмак»! Сьогодні - це дві візитівки Парижа. І так буває».

Игор Левчук: «Бідзілля і «Центр Помпаду», Ейфелева башта... Панове, порівнювати треба з фарбованими фермами, з складами..Це буде більш коректно. Це не архітектура, це несмак і нефаховість. Про це вже криком кричать реальні фахівці в галузі дизайну і архітектури. Це що ми бачимо, з іншої площини порівнянь».

Lena Prokopchuk: «Обидва жах».

Олесь Драган: «Неправда... «Жах» - не обидва, бо при всій моїй нелюбові до нашого радянського минулого, старий «Промінь» був просто кінотеатром своєї епохи. Сірим, типовим, яких було багато (я думаю) по інших містах СРСР. Але треба розуміти, в які часи ми тоді жили. Усе життя було сірим і типовим».


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТЕ , що побудували -зліпили , не буду коментувати . МЕНЕ ТУРБУЄ ВИГЛЯД - СТАН памятника М. ГРУШЕВСЬКОМУ . ВІН зник на фоні цієі блискучоі пластмаси--хіміі . ЯК батьки міста могли це допустити ??? ЧОМУ мовчить КРИВИЦЬКИЙ --за якого його відкрили на фоні ялин ???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні