На Київщині волинянин вкрав авто, щоб повернутися додому

0
4
На Київщині волинянин вкрав авто, щоб повернутися додому
Патрульні поліцейські на автотрасі Київ-Чоп затримали раніше судимого заробітчанина з Волині, який викрав автівку, щоб повернутися додому.

Подія трапилась у селі Небелиця Макарівського району Київської області. Чоловік викрав автівку «ВАЗ» темно-червоного кольору, яка була припаркована на вулиці біля будинку, - повідомляє прес-служба ГУНП у Києвській області.

Там, на обійсті 57-річного господаря, попросив попити води, після чого незаконно заволодів його авто. Замок запалювання завів, висмикнувши електропроводку.

Однак доїхати на викраденому автомобілі йому завадили правоохоронці Київщини. Поліцейські затримали зловмисника неподалік заправки, куди заїжджав викрадач, коли закінчилось пальне в автівці.

Через таке правопорушення відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших аналогічних правопорушень на території району та області.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу та оголошення йому підозри у скоєному злочині. Досудове слідство триває.
Теги: крадіжка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні