На Волині повісився лікар Нововолинського реанімаційного відділення

2
-3
На Волині повісився лікар Нововолинського реанімаційного відділення
На дачі повісився лікар Нововолинського реанімаційного відділення.

Як повідомляють у поліції, трагедія трапилась у середу, 6 липня, у дачному масиві «Прикордонник», який знаходиться на річці Західний Буг, - повідомляє Місто вечірнє.

Чоловіка знайшли повішеним сусіди у його дачному будиночку на ґанку. 60-річний - лікар Нововолинського реанімаційного відділення центральної міської лікарні.

"Як стверджують очевидці, ще в 11-й годині ворота дачі будинку були відчинені, і люди бачили господаря живим, – розповідає начальник слідчого відділенні Іваничівського райвідділу поліції Олексій Парадуха (чоловіка знайшли повішеним о 11:30, - ред).

Найперше, знайшовши номер телефону дочки, оперативники повідомили її про нещастя з батьком. Через півгодини вона з чоловіком вже були на дачі.

Судячи з огляду місця трагедії і тіла покійного, вкоротив собі віку він сам. Як свідчить опитування свідків, до фатального кроку чоловіка скоріш за все спонукало звільнення з роботи через стан здоров’я (раніше він переніс інсульт).

Він нібито намагався влаштуватися на роботу в Іваничівську районну лікарню, але там йому теж відмовили. Тож, перебуваючи в пригніченому стані, чоловік, мабуть, і скоїв самогубство.

Наразі подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за – умисне вбивство.

Наразі триває слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підвищення пенсійного віку, скорочення лікарів і лікарень в бомжі почалося і до Януковича, він продовжив, продовження після нього бачимо тепер.
Відповісти
спочатку економічний геноцид, потім медичний. Колись це було в планах Гітлера і Сталіна в 30-і. Кожного року нас менше на 1 мільйон.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні