--> Директор КП «Ласка» хоче морозильну камеру для трупів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Директор КП «Ласка» хоче морозильну камеру для трупів

0
-2
Директор КП «Ласка» хоче морозильну камеру для трупів
КП «Ласка» хоче придбати велику морозильну камеру для зберігання трупів тварин, адже зараз підприємство платить по 700 гривень за вивіз кожного тіла.

Про це директор комунального підприємства Богдана Новарчук розповіла в інтерв’ю «Волинь24».

Очільниця підприємства зазначила, що установа має договір з «Луцькспецкомунтрансом», якому платить за вивіз фекалій, сміття та трупів. Сміття комунальники забирають щодня, яму з фекаліями очищують 2 рази на місяць, щомісяця проводиться капітальна дезінфекція, щодня – поточна.

При цьому вивіз трупів здійснюється негайно.

«Якщо померла собака в нас чи ми знайшли її десь на дорозі, ми відразу дзвонимо і просимо забрати тіло. Зимою простіше – може й почекати день, а літом потрібно відразу відвозити. Навіть, якщо ми в один день зранку знайшли одне тіло, а через декілька годин – ще одне, доведеться два рази викликати службу і два рази платити за ці послуги», - пояснює посадовиця.

З її слів, за один виїзд працівників, які забирають тіла, потрібно заплатити близько 700 гривень, тому «Ласка» хоче купити велику морозильну камеру для зберігання трупів. Богдана Новарчук сподівається, що завдяки цьому вдасться рідше викликати спеціальну службу і відповідно – економити кошти.

Читати повністю інтерв’ю з директором КП «Ласка».

Теги: ласка, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні