Через допомогу від кандидатки волиняни можуть позбутися пільг

2
-1
Через допомогу від кандидатки волиняни можуть позбутися пільг
Волинянам, які приймуть матеріальну допомогу від фонду «Тільки разом» чи матеріальне заохочення, яке поширюють «невідомі» люди на користь кандидатки Ірини Констанкевич, грозить зменшення пенсії і скасування пільг.

Про це йдеться у відповіді начальника відділу з питань виплати пенсій обласного управління, мешканці Ківерець Надії Василівні, через допомогу від фонду зменшити пенсію. Цей документ оприлюднив у своєму матеріалі Антон Бугайчук.

Волиняни, які отримують таку допомогу, протягом 10 календарних днів повинні підтвердити вихідні відомості про отриману допомогу у районному управлінні Пенсійного Фонду України.

Якщо ж ці дані особа не підтвердить, але фактично допомогу таки отримає, то автоматичний перерахунок зменшить її пенсію на 517 гривень у місяць.

А особи, які отримують субсидії на оплату житлового комунальних послуг за несвоєчасне звернення втратять ці пільги.

Детальніше про матеріальну допомогу Ірини Констанкевич та читайте за посиланням.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щось не віриться , що так і станеться . БУЗА ЯКАСЬ...щоб не голосували за КОНСТАНКЕВИЧ !!!
Відповісти
А що, пенсійний фонд вже займається субсидіями ?
І ще, так звані "вихідні дані", то є інфо з ДФС, так думаю. (Якщо Ви самостійно подасте декларацію до ДФС з включенням суми матеріальної допомоги).
Ну, а корегування ......у тому розмірі, без зазначення конкретних сум...... то, мабуть ближче до психіатрів. Висновок. Лист, якшо він існує, є нікчемним.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні