У Луцьку на шахраїв-парфумерів «накатали» заяву

0
0
У Луцьку на шахраїв-парфумерів «накатали» заяву
У Луцьку активіст написав заяву на шахраїв-парфумерів, які хотіли ошукати його на автостанції.

За словами Руслана Теліпського, він порадився з адвокатом та вирішив написати на шахраїв заяву, - про це активіст повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

"В заяві я чітко зазначив про можливе кримінальне правопорушення за ст.. 190, 189 КК України; внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань; розпочати досудове розслідування у формі попереднього слідства, з підстави вчинення правопорушення цими дівчатами і їхніми поплічниками, що має ознаки складу злочину, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України (ч. 1 ст. 192 КК України)", - йдеться в дописі.

За словами активіста, уже в понеділок він дізнається чи внесли заяву до Єдиного реєстру досудових розслідувань чи проігнорували.

Також Теліпський додає, що якщо заяву не внесуть до реєстру, то він покличе усіх постраждалих від дій шахраїв зібратись та спільними зусиллями з'ясувати подальші дії поліції.

"Закликаю всіх, кому небайдужа доля співгромадян – об'єднуватися, аби покінчити з таким шахрайським бізнесом у нашому рідному Луцьку", - додає активіст.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось про те, що у Луцьку на автовокзалі працює група шахраїв-парфумерів.

Так, за добре продуманою схемою вони ошукували людей на гроші. Зокрема спочатку дарували пробники парфумів, а потім наздоганяли і вимагали кошти, при цьому знаходились і свідки, які також належать до шахрайського угрупування. Відшукати шахраїв активісту допомогли небайдужі лучани.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні