Псевдовибухівка: перевірили реакцію волинян на підозрілі предмети

0
5
Псевдовибухівка: перевірили реакцію волинян на підозрілі предмети
СБУ перевірила реакцію волинян на псевдовибухівку. Про підозрілий предмет повідомили лиш в Луцьку.

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в області влаштувала експерименти на автостанціях Луцька, Володимира-Волинського і Нововолинська. На видному місці там залишали муляжі вибухових пристроїв у чорних поліетиленових пакетах і вели за ними приховане спостереження, - повідомляє Волинська Регіональна Дирекція НТУ.

Лише у Луцьку через півтори години псевдовибухівку помітив чоловік, який чекав автобус.

Він повідомив про знахідку керівництво автостанції, яке виконало всі дії, передбачені в такій ситуації. Патрульні поліцейські прибули на місце пригоди упродовж 3-х хвилин після повідомлення про виявлення підозрілого предмета. У двох інших містах ніхто на муляж не зреагував. Зокрема, працівники автовокзалів не обходили територію, диспетчери не оголошували про необхідність бути пильними і звертати увагу на сторонні підозрілі предмети.

За повідомленням УСБУ в області, також перевірили спостережливість водіїв маршруток на міжміських регіональних рейсах, які доставляють передачі. Згідно з правилами прийому та перевезення багажу, для уникнення терористичної загрози водії зобов’язані його приймати лише у відкритому вигляді. Саме так вчинив водій на маршруті «Володимир-Волинський — Луцьк». Натомість його колега, вирушаючи з Нововолинська до Луцька, без будь-яких запитань прийняв
для перевезення вантаж, який був муляжем вибухового пристрою.

Працівники СБУ просять краян бути пильними і обережними.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні