--> Будні соцмереж: на лучан ображаються ...міські голови | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Будні соцмереж: на лучан ображаються ...міські голови

0
-1
Будні соцмереж: на лучан ображаються ...міські голови
Відразу двоє користувачів Фейсбука написали, що на них образився міський голова. Щоправда, достеменно не ясно, чи про одного і того ж мер йдеться…

Так, зранку 8 липня журналістка Ольга Андрієвська заявила: після того, як вона написала про безлад на вулиці Кравчука, звернувшись безпосередньо до луцького міського голови, профіль пана Миколи Романюка зник з її стрічки друзів., а посилання на його сторінку стало неактивним.

«Я не кажу, що міський голова має брати лопату і закидати ями, але такий вчинок розцінюю щонайменше як боягузтво» - написала Ольга.

І не пройшло і півдня, як громадський діяч Віктор Грисюк заявив: на нього… теж образився міський голова.

«Написав звичайний коментар під постом одного міського голови. Навіть не критику. Він йому так не сподобався, що мене видалив з друзів та забанив, відповідно видаливши мій коментар», - повідомив Віктор Грисюк.

«Невже у міських голів така слабка психіка? Якщо навіть була б критика, то міг би відреагувати, заперечити, чи просто залишити без уваги, а це навіть не критика була, так, думка, відгук...», - дивується чоловік…
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні