Волинський нардеп захищав скандального колегу перед Яценюком

0
5
Волинський нардеп захищав скандального колегу перед Яценюком
Народний депутат Юрій Савчук, наближений до Ігоря Коломойського, заявляв, що варто «перевірити інформацію з подання щодо арешту підозрюваного у крадіжках нардепа Олександра Онищенка, а вже потім голосувати за нього».

Про це йдеться у статті «Втриматись на коні: як Рада дозволила арештувати Онищенка» на сайті інтернет-видання «Українська правда».

Із посиланням на одного з нардепів з «Народного фронту» вони повідомляють:

Фракція «Народного фронту» вирішувала долю Онищенка на своєму засіданні у понеділок ввечері. Пояснити депутатам "політику партії" прийшов сам лідер НФ Арсеній Яценюк, який уже повернувся зі свого американського турне.

Колишній прем'єр закликав фракцію голосувати і за притягнення Онищенка до відповідальності, і за його затримання та арешт. Одним з головних аргументів Яценюка було те, що Онищенко і Тимошенко вели справжню війну проти нього і його уряду, коли минулого року Рада розглядала питання ренти на видобуток газу.

Як розповів УП співрозмовник у фракції НФ, загалом фракція була одностайною у підтримці подання щодо Онищенка.

«Але чи не вперше на фракціі вступив депутат Юрій Савчук, із людей Коломойського. Він говорив, що варто перевірити інформацію з подання, а вже потім голосувати. Парубій на це сказав, що не варто брати на себе роль слідчих і треба показати політичну волю», – розповів депутат.

Як відомо, Верховна Рада задовольнила подання Генпрокуратури на притягнення до відповідальності депутата від «Волі народу» Олександра Онищенка. За це проголосували 275 депутатів.

За даними слідства, Онищенко з поплічниками продавали газ держпідприємства «Укргазвидобування» за допомогою кількох своїх компаній через «псевдобіржі», що завдало державі збитків на суму понад 1,613 млрд гривень, - повідомляє «Українська правда».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні