--> У Луцьку в гаражі незаконно діяв цех з розливу спирту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку в гаражі незаконно діяв цех з розливу спирту

0
-2
У Луцьку в гаражі незаконно діяв цех з розливу спирту
На Волині виявили незаконний цех з розливу спирту та виготовлення горілчаних виробів на території одного з гаражних кооперативів.

Про це на брифінгу для ЗМІ повідомив начальник слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області Юрій Діденко, - йдеться на сайті ДФС у Волинській області.

«Упродовж 5-6 липня 2016 року співробітники податкової міліції Волині, на підставі ухвал Луцького міськрайонного суду, провели санкціоновані огляди гаражних приміщень Під час цих заходів виявлено та вилучено 30 пластикових бочок ємністю по 200 та 220 літрів, що були повністю заповнені прозорою рідиною з характерним запахом спирту та 3 пластикові пляшки ємністю 5 літрів заповнені рідиною з аналогічним запахом спирту, загальним об’ємом - 6255 літрів, орієнтовною вартістю – 845 тисяч гривень», - розповів Юрій Діденко.

Також правоохоронці вилучили понад 100 літрів горілчаного фальсифікату, що був розлитий в каністри і готувався для подальшої реалізації на території Волинської області.

Загальна вартість вилучених підакцизних товарно-матеріальних цінностей орієнтовно становить 854 тисячі гривень.

Цей протизаконний вчинок карається штрафом від однієї до десяти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

На цей час вирішується питання про призначення судових експертиз.

Триває досудове розслідування.
Теги: спирт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні