На Волині членів ДВК призначають без їх відома

0
4
На Волині членів ДВК призначають без їх відома
Львів’янка поскаржилася на те, що її включи до складу дільничної виборчої комісії у Ківерцівському районі без її згоди за поданням невідомого їй кандидата.

Ольга Аршулік стверджує, що згоди на членство в ДВК не давала, а про кандидата Володимира Демчука, за поданням якого все сталося, вона ніколи не чула, - про це повідомляє «Опора».

Жінка стурбована тим, звідки кандидат чи працівники його виборчого штабу взяли номер її мобільного телефону, паспортні дані, адже саме ці персональні дані були використані для підготовки відповідного подання.

Спостерігачі «Опори» фіксують часті факти включення кандидатами людей до складу ДВК 23-го виборчого округу без їх відома. Мова йде про таких кандидатів-самовисуванців як: Максим Богун, Володимир Демчук, Валентина Малькова та Олександр Орел.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні