У Луцьку активно ремонтують вулиці

0
0
У Луцьку активно ремонтують вулиці
У Луцьку ремонтують дороги, прибудинкові території та шляхопроводи.

З метою збільшення потенціалу туристичної привабливості Луцька у Старій частині міста виконуються ремонтно-відновлювальні роботи, - йдеться на сайті Луцької міської ради.

Навколо замку Любарта розпочато укріплення схилів, а на вулицях Замкова, Плитниця та Кафедральна тривають роботи з влаштування бруківки з природного каменю на проїзній частині та тротуарах.

Ремонтують дорогу на вулиці Берестова. Розпочали оновлювати й дві прибудинкові території: Відродження, 18 а, Січова, 1 та Відродження, 20. У цих дворах буде влаштоване асфальтоване дорожнє покриття, вкладено бруківку на тротуарах, облаштовані дитячі майданчики, відновлене зовнішнє освітлення тощо.

Наразі тривають капітальні ремонти шляхопроводів на вулиці Рівненській та на вул. Гордіюк – Ківерцівській. Дорожники виконують роботи з ремонту колесовідбою, пішохідної частини, міжпанельних швів, опор, балок, нижньої частини шляхопроводу та укріплення укосів.

























Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні