Через бюрократичні перепони люди не можуть отримати закордонних паспортів

0
-4
Через бюрократичні перепони люди не можуть отримати закордонних паспортів
У луцькому ЦНАПі через бюрократичні перепони утворилися величезні черги.

Кількість бажаючих виготовити собі закордонний паспорт за останні місяці суттєво збільшилась, - повідомляє Волинська Регіональна Дирекція НТУ.

Через це у луцькому Центрі надання адміністративних послуг виникли чималі черги. Щоденно це, приблизно, до двохсот людей, тоді як працівники міграційної служби можуть надати послуги за день тільки п’ятдесятьом.

Для того, аби проблем із отриманням паспортів не виникало, в ЦНАПі встановили додаткових 5 робочих місць. Директор луцького Центру Лариса Карп’як зазначила, що на ці потреби з міського бюджету виділили 1,5 мільйона гривень. Вже з 1 червня Центр був готовий видавати закордонні паспорти, проте не обійшлось без бюрократичних перепон. Нині обладнання простоює.

Луцький міський голова Микола Романюк звернувся до прем’єр-міністра з проханням вплинути на ситуацію. А поки влада намагається вирішити проблему, пересічні громадяни чекають своєї черги.

Аналогічна ситуація з чергами в Сумах, Харкові, Кременчуці та деяких інших містах України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні