На Волині через спеку обмежили рух вантажівок

0
-4
На Волині через спеку обмежили рух вантажівок
З 1 червня введено тимчасове обмеження руху вантажних транспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т.

Обмеження руху запроваджується на автомобільних дорогах загального користування в період підвищеної температури повітря понад +28 С, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Заборона діє в денну пору доби з 10:00 до 22:00.

Обмеження введено з метою збереження доріг загального користування.

Обмеження запроваджено на підставі Законів України "Про дорожній рух" та "Про автомобільні дороги", а також постанови Кабінету Міністрів України від 27 червня 2007 року №879 "Про заходи щодо збереження автомобільних доріг загального користування".

За недотримання вказаних вимог порушників притягуватимуть до адміністративної відповідальності за ст.139 (Пошкодження автомобільних доріг) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні