Волинські малозабезпечені сім'ї «позбавили» чотирьох мільйонів

0
-7
Волинські малозабезпечені сім'ї «позбавили» чотирьох мільйонів
Волинська обласна рада виділила для бюджету Луцька понад 69 мільйонів гривень для компенсації субсидій. Натомість понад 4 мільйони «забрали» у малозабезпечених сімей.

Про це сьогодні, 30-го червня, повідомила начальник департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова, - повідомляє «Волинське Агентство Розслідувань».

Так, при голосуванні за бюджет міста, Єлова зазначила, що вчора до міської ради надійшло розпорядження голови облрради. Відповідно до нього, обласна рада «перерозприділила» субвенцію – у міський бюджет Луцька додадуть 69 мільйонів 374 тисячі на компенсацію субсидій.

Водночас, виплати для малозабезпечених сімей із дітьми скоротять на 4 274 800 гривень.

За словами Єлової, сума на дітей змінилася, адже кошти дещо іншим чином розподілили у райони.

«Коштів вистачає і ці суми у нас постійно коригуються», ‒ підсумувала Єлова, запевняючи, що у бюджеті Луцька вистачить коштів на забезпечення цієї категорії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні