--> Через непорозуміння водіїв трапилась аварія | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через непорозуміння водіїв трапилась аварія

0
-7
Через непорозуміння водіїв трапилась аварія
У Володимирі-Волинському водій буса та мотоцикліст не зрозуміли один одного на дорозі.

Учора, 29-го червня, близько 19-ї години, у центріміста, біля ресторану “Маяк”, не знайшли порозуміння водій буса та мотоцикліст, - пише «БУГ».

Білий бус виїздив із вулиці Поштова, пропустив одне авто та побачивши, що у мотоцикла увімкнений поворот направо продовжив рух. Проте як виявилось, мотоцикліст не здійснював маневр повороту направо, а їхав прямо в центр міста. Мотоцикліст їхав із Нововолинська та тільки звернув вправо.

Унаслідок пригоди, водія мотоцикла забрала карета швидкої допомоги. Хоча як стверджують очевидці, що він серйозних видимих ушкоджень не отримав.

Механічних пошкоджень отримали обидва транспортні засоби. Зазначимо, що автомобіль та мотоцикл мають іноземну польську реєстрацію.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні