--> Через велосипедистку водій «влетів» на 600 доларів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через велосипедистку водій «влетів» на 600 доларів

0
2
Через велосипедистку водій «влетів» на 600 доларів
У Любомлі чоловік ледь не в’їхав у стовп через велосипедистку.

Жінка на велосипеді з порушенням правил дорожнього руху виїхала з другорядної дороги на головну просто перед колесами автомобіля, - пише газета «Наше життя».

Відтак, водій, щоб не збити велосипедистку, змушений був різко гальмувати і маневрувати. Ситуацію ускладнило й те, що біля окраїн проїжджої частини і досі лежить пісок, який у суміші з дрібними камінцями утворює покриття, що за рівнем ковзання мало чим поступається ожеледиці.

Результат інциденту наступний: пом’ятий лівий бік автомобіля, потребує заміни коробка передач, оскільки та, що на автівці, ремонту вже не підлягає, пошкоджене колесо, інші конструктивні елементи. За словами водія, за ремонт доведеться викласти щонайменше 600 доларів.

Винуватиця інциденту , побачивши, що вона накоїла своїм необдуманим маневром, втекла з місця автопригоди, але згодом її розшукали.


Теги: стовп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні