Лучани посварились через конкурс краси

0
3
Лучани посварились через конкурс краси
Однією з тем, на які можемо вічно сперечатись, є тема краси. Не дивно, що зачепила вона й лучан, бо як то кажуть:"на колір і смак товариш не всяк".

Лучани почали обговорювати конкурс "Перша леді Волині-2016", який нещодавно пройшов у нашому місті.

Дискусія розпочалась з посту в соціальній мережі Facebook у спільноті "Рагу.лі".

"В це важко повірити, але на фото не соціальний проект на підтримку жертв домашнього насилля, а конкурс за звання «Першої леді Волині-2016».

Можливо, одного дня провінційні конкурси краси перестануть виглядати настільки безглуздо наскільки жалюгідно, але, вочевидь, не за мого життя. Причому, чим страшніший антураж і конкурсантки, тим більш пафосна назва. Це ж так природньо шукати “першу леді” серед обшарпаних хрущівок і дівчат з настільки виснаженими обличчями, що навіть якби на них з’явилась посмішка, то це виглядало б неприродньо. Ну і правда, чого посміхатися, якщо тебе оцінюють приблизно як м’ясо в базарний день".

Такий пост викликав жваве обговорення.

Katerina Efanova чи то ствердно, чи то може зі сарказмом зазначила: "У цьому репортажі прекрасне все! І дівчата, і засмага, і члени жюрі за вишуканими столами...".

Violetta Puntus не погодилась з автором посту: "Не очень понятно, причем тут домашнее насилие...но по сравнению с предыдущими балами, девушки очень даже ничего. По-моему, вы слегка придираетесь)))(ужасная ведущая, конечно).

Petro Grab Paruta написав: "Опасность і ахтунг наше фсьо бля... В більшості гарні дєвахи, але з них зробили якигось мавпів і невміють вони себе вести і нести на сцені... Ну то таке... Але одяг, макіяж і взуття...".

Змій Львівський: "А чому? Дуже гарні дівчата!! Дякую за фото!!!)))".

Иван Семенов не погодився з попереднім коментарем: "кто еще скажет что у меня экраны плохо показывают?".

Наталья Шевченко зазначила: "Таке відчуття, що їх примусили йти на це посміховисько... Можливо студентки якогось ВУЗа".

Lidia Hassan: "Гарні дівчата, звичайні україночки,але подача то капець. Організаторів на ми-ло!"

Тетяна Сидоренко: ""Я готова йти на розстріл", - читається в погляді красуні, яку несамовито й нахабно хтось задубасив".

Halyna Leontiy: "Вирази обличча, оформлення сцени, мейк-ап, одежа.... і чому всі такі бліді як заморожені кури? де цих кобіт тримали перед виступом, в морозильній коморі? тому вони і такі нещасні".

Не залишилась остронь дискісії й Богдана Стельмах: "Типу офіційний захід задоволення чоловіками своїх сексуальних фантазій".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні