На Волині розшукують безвісти зниклу дівчину

0
-1
На Волині розшукують безвісти зниклу дівчину
Слідчі Ківерцівського відділу поліції оголосили в розшук безвісти зниклу Маргариту Сидорук (Остапенко).

Дівчина пішла з дому й не повернулася у квітні цього року. Їй 20 років, 6 лютого 1996 року народження, є жителькою села Хорлупи Волинської області Маргарита Сидорук (Остапенко), - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Прикмети: на вигляд 20-25 років, зріст 160-165см, міцної тілобудови, обличчя кругле; коротке темне волосся , очі карі, губи тонкі, брови густі. При собі мала особисті речі та одяг.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Окрім того, проводяться оперативні та розшукові заходи з метою встановлення її місця перебування.

В разі отримання будь-якої інформації щодо безвісти зниклої дівчини правоохоронці просять повідомити в Ківерцівський відділ поліції ГУНП України у Волинській області за номерами телефонів: (03365) 02, 2-12-97, 2-22-51, 0661376050, або «102».

Теги: розшук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні