Світязь: витягали з води юнаків, які перекинулись на катамарані

0
-2
Світязь: витягали з води юнаків, які перекинулись на катамарані
Рятувальники надали допомогу трьом 19-річним хлопцям, які перекинулись на катамарані на озері Світязь в Шацькому районі.

Подія трапилась на відстані близько 3-х кілометрів від берега, де глибина 10-12 метрів, - повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

Під час прогулянки на катамарані у плавзасобу трапилась поломка і хлопці намагались самотужки його відремонтувати, але не впорались і він перекинувся. Троє хлопців опинились у воді. Самотужки поставити плавзасіб на воду вони не змогли, але інші громадяни повідомили про подію рятувальникам.

На моторному човні фахівці-водолази оперативно дістались до потерпілих, взяли їх на борт і транспортували катамаран до берега. Медична допомога врятованим не знадобилась.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні