--> У Ковелі з магазину вкрали відро шашлику | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі з магазину вкрали відро шашлику

0
-4
У Ковелі з магазину вкрали відро шашлику
В одному із місцевих супермаркетів злодійка з камери схову викрала 5 кілограмів м’яса для приготування шашлику, - повідомили у ковельському відділі поліції.

До працівників Ковельського відділу поліції звернувся 20-річний ковельчанин із заявою про крадіжку. В одному із супермаркетів міста чоловік залишив у камері схову магазину 5кг м’яса для приготування шашлику, забувши закрити дверцята на замок. Доки той купував продукти, його м'ясо викрали.

Поліцейські оперативно встановили, що до крадіжки причетна 53-річна місцева мешканка, яка у той час також перебувала в магазині. Викрадений продукт харчування вилучили та повернули власнику.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 850 грн. до 1,7 тис. або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні