Волинь на 95% виконала «план по строковиках»

0
-1
Волинь на 95% виконала «план по строковиках»
Волинь на 95% виконала завданням щодо укомплектування українського війська строковиками.

Сьогодні, 24-го червня, відбулося чергове засідання ради оборони області, – повідомили у відділі інформаційної політики Волинської ОДА.

Розпочали роботу із обговорення ситуації щодо строкового призову до лав армії. За інформацією обласного військового комісара Романа Кулика, з виконанням відповідних державних завдань практично впоралися.

“441 призовник відправлений до військових частин. Ще заплановано до відправки дві команди. Разом матимемо показник у 95%. Залишається до відправки одна команда з 25 чоловік для прикордонних військ у Черкаську область. Поки є 15, які відповідають вимогам прикордонників”, – розповів він.

Загалом же повністю впоралися із визначеними завданнями на Горохівщині, Маневиччині, Луцькому та Володимир-Волинському р-нах. Найнижчий показник у Локачинському краї – усього 30% виконання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні