--> На Волині судили двох жінок за торгівлю людьми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судили двох жінок за торгівлю людьми

0
2
На Волині судили двох жінок за торгівлю людьми
На Волині засудили двох жінок, які перебували в складі організованої групи та займалися торгівлею людьми з метою подальшої сексуальної експлуатації.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Волинській області.

Прокуратурою області підтримано державне обвинувачення у кримінальній справі стосовно двох жінок, які у складі організованої групи з іншими особами упродовж 2010-2011 років здійснили продаж до Німеччини з метою сексуальної експлуатації одинадцятьох жінок.

Вироком суду одну із обвинувачених засуджено до 2 років 4 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, іншу – до 2 років позбавлення волі та звільнено від відбування покарання у зв’язку із вагітністю та пологами з встановленням іспитового строку.

Прокуратурою на вказаний вирок суду готується апеляція у зв’язку з невідповідністю призначеного покарання тяжкості злочину та особам засуджених внаслідок м’якості.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні