У Луцьку таки можуть перейменувати вулицю Московську

0
3
У Луцьку таки можуть перейменувати вулицю Московську
Комісія Луцької міської ради погодила проект рішення про перейменування вулиці Московської на вулицю імені В'ячеслава Хурсенка. Проект виноситься на найближчу сесію.

Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко вкотре винесла на розгляд комісії питання про перейменування вулиці Московської на честь співака В’ячеслава Хурсенка.

Зі слів посадовиці, це питання у місті обговорюють вже три місяці поспіль. За цей час вдалось отримати погодження голови ОДА та профільної депутатської комісії, провести громадські слухання.
«Це питання дуже актуальне, тому що мало вулиць у Луцьку прославляють мешканців міста, волинян», - зауважила чиновниця.

Юлія Вусенко вважає, що незважаючи на нещодавні протести, мешканці вулиці уже готові до її перейменування, мовляв більшість з них були незадоволені лише необхідністю змінювати документи, а не перейменуванням вулиці на честь співака. Жінка переконує, що боятись містянам нічого, бо труднощів з переоформленням не буде.

Натомість депутат Костянтин Петрочук зауважив, що чимало жителів Московської все ж проти самого факту перейменування, мовляв за такою ж логікою потрібно змінити назву й ковбаси з однойменною назвою. Втім, депутат додає, що лучани все ж хочуть вшанувати пам’ять В’ячеслава Хурсенка.

Зрештою, більшість членів комісії підтримали запропонований проект рішення. Однак, остаточно перейменувати одну з найбільших вулиць Луцька зможе лише сесія міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні