Через негоду без світла залишилось 55 населених пунктів

0
-5
Через негоду без світла залишилось 55 населених пунктів
Увечері 17-го червня внаслідок сильних поривів вітру та грозового дощу на території Волинської області декілька дерев упали на дорогу, а кілька сіл залишились без світла.

Про це інформує прес-служба ДСНС у Волинській області.

Ліквідували наслідки негоди чергові варти пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Волинській області.

Зокрема ліквідували наслідки негоди в селі Сирники Луцького району та на перехресті вулиць Львівської – Даньшина. Їх колеги з частини спеціальної пожежної техніки у Луцьку здійснили очищення проїжджих частин від гілок повалених дерев на вулицях Ніла Хасевича, Залізняка, Гонгадзе, Островського та проспекті Волі.

Окрім того, ліквідувати наслідки негоди довелось й у місті Камінь-Каширський. Звільнили дорогу й біля села Замшани від 2-х повалених дерев. Бійці ДСНС Державного пожежно-рятувального поста №21 смт Голоби розчистили від поваленого дерева дорогу поблизу села Радошин Ковельського району.

Також зареєстровано відключення електропостачання населених пунктів: у Володимир-Волинському районі внаслідок сильних поривів вітру знеструмлено 11 населених пунктів (10 повністю 1 частково), в Любомльському та Шацькому районах знеструмлено 35 населених пунктів (28 повністю 7 частково), у Старовижівському районі – 9 населених пунктів (3 повністю, 6 частково).

Наразі аварійно-відновлювальні бригади енергетиків працюють над усуненням наслідків негоди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні