Наступного тижня у Луцьку вшанують жертв війни

0
-1
Наступного тижня у Луцьку вшанують жертв війни
22 червня о 10.00 на меморіальному комплексі “Вічна Слава” відбудеться вшанування жертв Другої світової війни. У цей день в місті обмежать розважальні заходи, - повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Ветерани, представники органів влади, установ, організацій, громадськість міста покладуть квіти до пам’ятного знаку “Поранений солдат”, священнослужителі відправлять панахиду за загиблими.

Відповідно до розпорядження першого заступника міського голови Тараса Яковлева у цей день буде обмежено проведення розважально-концертних заходів, звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування. На знак скорботи за загиблими у роки Другої світової війни на адміністративних приміщеннях міської ради та комунальних підприємств міста, державних підприємств, установ, організацій буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні