Куди поїхав митрополит московської церкви після візиту СБУ

1
Куди поїхав митрополит московської церкви після візиту СБУ
Митрополит Чернівецької єпархії УПЦ МП Мелетій, у якого, за свідченням Служби безпеки України, під час обшуків з-поміж іншого було знайдено документи про російське громадянство, поїхав до Молдови. Про це йдеться у дописі одного з молдовський єпископств.

Відомо, що Мелетій 1 грудня в Єпископському соборі князя Невського разом із місцевим архієреєм Петру провів спільну літургію на честь ювілею духовної служби. Опісля Мелетій оглянув будівництво майбутнього Єпископського собору.

Повідомляється, що Мелетія супроводжували служителі Чернівецької єпархії.

У дописі йдеться про те, архієпископ Петро вже багато років має духовну дружбу з митрополитом Мелетієм, для чого був запрошений взяти участь в урочистому богослужінні, присвяченому святкуванню 55-річчя життя і 35 років служіння архієпископа Петра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Взагалі то він мав би до буцигарні поїхати!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні