5 найнебезпечніших днів грудня

0
5 найнебезпечніших днів грудня
Місяць має великий вплив на нашу долю. Місячний календар на грудень вказує на найбільш вдалі дні для складних справ і важливих рішень. А деякі дні місячного календаря навпаки несуть негативну енергетику і псують всі плани, пише УНІАН.

2 грудня - зростаючий місяць в Овні
Таке поєднання фази місяця і знака Зодіаку характеризується підвищеною імпульсивністю і необачністю. У цю дату не варто приймати ніяких важливих рішень, інакше навіть дрібні проблеми можуть перерости в катастрофу. Дуже зростає ризик конфліктних ситуацій і зіпсованих відносин.

8 грудня - повний місяць у Близнюках
Повний місяць 8 грудня зробить людей необ'єктивними і одягне на них рожеві окуляри. У цей день важливо не піддавати спокусам і мислити тверезо. Чим сильніше зачаруєтеся сьогодні - тим болючіше буде розчаровуватися. Зростає ризик обману з боку шахраїв або заздрісних знайомих.

12 грудня-спадний місяць у Леві
У цей день людей тягне до творчості, розваг і спілкування. Це відмінний день для відпочинку і вихідного, але несприятливий для роботи і фінансових операцій. У цей день люди стають безтурботними і легковажними. Не варто оформляти угоди, здійснювати дорогі покупки і підписувати договори. Також в цю дату люди втрачають голову від лестощів, тому не варто спокушатися компліментами.

22 грудня - спадний Місяць у Тельці
Дата невдала для будь-яких любовних справ. У цю дату не варто зізнаватися в коханні, призначати побачення і відзначати весілля. 22 грудня в місячному циклі - 29-ий місячний день, який пов'язаний зі зниженням імунітету і загального тонусу організму. Підвищується ймовірність різних захворювань і травм, а також депресивних станів. Присвятіть день відпочинку і женіть геть погані думки.

29 грудня - початок ретроградного Меркурія
29 грудня - перший день періоду ретроградного Меркурія, який триватиме до 18 січня. Цей день забере у людей енергію і позбавить нас сил. Люди стануть млявими і апатичними, втратять мотивацію. Тому варто встигнути реалізувати плани на місяць до цієї дати. Можливі душевні терзання і сумніви в собі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні