--> На Львівщині у полі люди знайшли мінометні снаряди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Львівщині у полі люди знайшли мінометні снаряди

0
На Львівщині у полі люди знайшли мінометні снаряди
У середу, 30 листопада, до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що в с. Золочівка Золочівського району під час прогулянки в полі, на відстані 200 м від житлових будинків та 300 м до дороги місцевого значення, виявлено предмет ззовні схожий на 82 мм мінометну міну часів ІІ Світової війни.

Про знайдений боєприпас повідомили правоохоронні органи та подали заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях.

"Тому, в таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, а тим паче, не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером "101", – наголошують в ДСНС Львівщини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні