Росія розмістила в Білорусі нові ракетні комплекси

0
Росія розмістила в Білорусі нові ракетні комплекси
росія розмістила на території білорусі ракетні комплекси “Іскандер” та С-400, а С-300 перекидає в Донецьку область, щоб завдавати ударів не лише по інфраструктурі прифронтових міст, а й по українських військах.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

«Вони розмістили на території білорусі, в тому числі, Іскандери, а також С-400 начебто охороняють повітряний простір білорусі», - зазначив речник.

Він пояснив, що протиповітряні ракети С-300 наразі не потрібні росії для захисту повітряного простору, тому з білорусі їх перекидають на Донбас.

"Вони їх використовують як балістичні ракети – тобто вони летять по балістичній траєкторії з напрямку до 150 кілометрів. Вони є виробниками цих ракет, у них їх багато. Вони можуть дозволити собі таким чином їх "утилізувати", тому що мають великий спектр протиповітряної оборони, тож С-300 їм не дуже потрібні. У них виникла необхідність перекинути ці ракети на Донбас, щоб завдавати ударів не лише по інфраструктурі прифронтових міст, але й по позиціях наших військ. Ми не сидимо і не спостерігаємо за цим – Збройні сили роблять все, щоб знищувати їх максимально ефективно", – наголосив Ігнат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні