Путін готує для України катастрофу

1
Путін готує для України катастрофу
Російська влада говорить про переговори з Україною, оскільки захисники нашої країни здобувають перемоги на полі бою, але припинення вогню ворог використає для того, щоб підготувати для нашої країни катастрофу, пише УНІАН.

Коли диктатори отримують по морді, вони починають взагалі бути схильними до переговорів, розповів російський опозиціонер Леонід Гозман.

"Коли Путін (президент Росії - Ред.) говорить про переговори, ...він говорить, як деякі його люди кажуть, що переговори з урахуванням нових територіальних реалій, так... або переговори, але, звичайно, на умовах Москви. Тобто, мабуть, вони хочуть сказати, що все, що ми захопили, ми захопили, а решта - гаразд, давайте припинення вогню", - заявив політик.

На його думку, "таке припинення вогню буде підготовкою катастрофи для України".

"Тому що, якщо зараз припинити вогонь, то Путін зможе перегрупуватися, здобути нову зброю, оснастити нові війська і з новими силами - вперед...", - пояснив Гозман.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тому *уйло зі своїми переговорами іде за своїм крейсером, а слідом за ним і вся "па-рашка"!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні